Werktuigbouwkundig Genootschap IMC Slovakia BV

 

 

 

 

 

 

Breed scala aan diensten

 

Wij bieden diensten aan op het gebied van plaatbewerking, metaalproductie en metaalbewerking, lassen volgens verschillende methoden, oppervlaktebehandeling van metalen, assemblage van lijnen, machines, externe meting en ontwikkeling.

 

 

 

 

 

Stabiele marktpositie

 

Betrouwbaar en professioneel opgeleid personeel benadert elke bestelling op een verantwoorde manier. Daarom behoren we tot de leiders op het gebied van technische productie in Slowakije.

 

 

 

 

 

Topmachines

 

We controleren en innoveren regelmatig technologieën. Opleiding en vooruitgang zijn voor ons net zo belangrijk als investeren in de ontwikkeling van machines of de uitbreiding van de productie.

 

 

 

 

 

Bekijk onze diensten op het gebied van werktuigbouwkunde

 

TECHNISCHE DIENSTEN

 

 

 

 

 

 

IMC Slovakia

Eerlijke ingineering productie sinds 1995

Wij zijn een betrouwbaar ingenieursbedrijf dat zich sinds 1995 bezighoudt met ingenieursdiensten. Wij zijn verheugd een van de marktleiders te zijn, zelfs in de relatief sterke concurrentie van ingenieursdiensten in onze regio. Tegelijkertijd hebben we langdurige zakelijke relaties met het buitenland en buitenlandse partners hebben in ons een bewezen partner gevonden die zich houdt aan kwaliteit en levertijden.

 

 

BEDRIJFSPROFIEL

 

 

 

 

 

 

 

 

ONZE PRODUCTIE

Uitgebreide productieruimte,
meer dan 265 medewerkers

In het stedelijke deel van Považská Bystrica in Šebešťanová hebben we een eigen productieruimte gebouwd, die we al in verschillende fasen hebben uitgebreid met nieuwe productie- of constructiehallen. De vooruitgang van ons bedrijf gaat hand in hand met de uitbreiding van productiefaciliteiten, de innovatie van de gebruikte technologieën of de verbetering van technologische processen.

 

 

AANBIEDING VAN DIENSTEN

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACTEN